Näringsliv
Tvist om stamcellerna fortsätter i Skåne
Region Skåne och ett privat företag som vill samla in stamceller från nyfödda är helt oense. Nu vill en advokat ha reda på vilka regler som gäller – men känner sig motarbetad av regionen.
35min Kristianstadsbladet
Tvist om stamcellerna fortsätter i Skåne
Region Skåne och ett privat företag som vill samla in stamceller från nyfödda är helt oense. Nu vill en advokat ha reda på vilka regler som gäller – men känner sig motarbetad av regionen.
00:01 Ystads Allehanda
Bill Gates: ”Jag behöver betala mer i skatt”
Republikanernas skattesänkningar kommer framförallt att gynna USA:s förmögna, säger världens näst rikaste person Bill Gates i intervju med CNN. Han anser att superrika som han själv ska bidra betydligt mer till det gemensamma än de gör i dag. – Jag ska betala...
22:47 Svenska Dagbladet
Nischbanker tar större del av bolånen
Bankerna Länsförsäkringar, Danske Bank och SBAB har tillsammans ökat sin andel av den totala nyutlåningen av bolån från 15 till 40 procent på ett år jämfört med de fyra största bankerna i Sverige, skriver SvD Näringsliv och hänvisar till...
21:40 Svenska Dagbladet
Så slipper du ersätta ditt ex för halva lägenheten
Bodelning kan begäras flera år efter skilsmässan, det finns ingen tidsfrist. Hur ett eventuellt äktenskapsförord formulerades – och vid vilken myndighet avtalet registrerades – blir sedan avgörande. Caroline Elander, SvD:s expert inom familje- och arvsrätt, svarar...
20:45 Svenska Dagbladet
Biståndspengar till ny H&M-fabrik i Etiopien
Svenska biståndspengar ifrån statliga Swedfund går till att bygga upp en textilfabrik för H&M-kläder, skriver SVT Nyheter. Biståndsprojektet ska ge 4 000 nya jobb. Men det finns inga formulerade krav på vilka löner som de anställda ska få. Vid andra...
20:34 Svenska Dagbladet
Vattenäventyr i Xylems regi – ”Glömmer aldrig resan”
Anställda på Xylem har möjlighet att via välgörenhetsprojektet Xylem Watermark studera vattenförsörjning runt om i världen. I höstas var Margareta Östensson i Kambodja och Hanna Eweståhl besökte Florida.
17:10 Barometern
Finländska Lappland lockar
Finländska Lappland lockar allt fler utländska turister, samtidigt som finländarnas intresse minskar. I fjol registrerades för första gången fler utländska än inhemska besökare. 2017 ökade antalet gästövernattningar i Lappland med över 22 procent, mot...
15:24 Svenska Dagbladet
Polisen köpte 1 200 Valiant – endast en finns kvar
Den är mitt på dagen den 15 april 1968. Ett ögonblick när väsensskilda trådar vävs ihop till en osannolik samhällsväv. Vårsolen gassar utanför amerikanska ambassaden.
söndag 15:00 Svenska Dagbladet
Bild: Mercedes mysko mjukvara hittad
Mjukvara som stänger av avgasreningen efter 26 kilometer. Mejl inom företaget med frågan om dieselprogrammeringen är laglig. Det är bara några av de uppgifter inifrån Daimler som utredare i USA nu rapporteras titta på i samband med "dieselgate".
söndag 14:10 Svenska Dagbladet
Vattenäventyr i Xylems regi – ”Glömmer aldrig resan”
Anställda på Xylem har möjlighet att via välgörenhetsprojektet Xylem Watermark studera vattenförsörjning runt om i världen. I höstas var Margareta Östensson i Kambodja och Hanna Eweståhl besökte Florida.
söndag 14:00 Barometern
Försening i Kina kan sinka nya Nevs-jobb
Bygget av en ny bilfabrik i Kina har stött på förseningar. Därför är det oklart när elbilstillverkaren Nevs kommer i gång med nyrekryteringar av 70 personer i Trollhättan, där delar till Kinafabriken ska tillverkas. Förseningarna betyder att...
söndag 13:40 Svenska Dagbladet
Jamie Olivers restauranger i kris
Jamie Olivers restaurangimperium är i kris. Enligt The Guardian kämpar den brittiske stjärnkocken för att rädda Jamie's Italian – hjärtat i restaurangverksamheten – från konkurs. I december pumpade Oliver in motsvarande drygt 33 miljoner kronor av eget kapital...
söndag 12:48 Svenska Dagbladet
Lettiska centralbankens chef gripen
Den lettiska centralbankschefen Ilmars Rimsevics har gripits av myndigheten mot korruption (Knab), meddelar premiärminister Maris Kucinskis kansli enligt Reuters. Bankchefens hem och kontor genomsöktes i fredags, enligt tidigare rapporter från statliga LTV. USA:s finansdepartement har under veckan...
söndag 12:34 Svenska Dagbladet
Wolf i intervju: ”Polisanmälan var ett slag under bältet”
När Swedbanks tidigare vd Michael Wolf fick sparken i februari 2016 fanns inte mycket att säga om saken, enligt Wolf själv.
söndag 12:33 Svenska Dagbladet
Professor varnar: Social kreditbedömning kan spridas
Kinas experiment med social kreditbedömning där medborgarna rankas utifrån beteende och sociala faktorer, kan snabbt spridas till resten av världen, enligt Gerd Gigerenzer på Max Planckinstitutet i Berlin, skriver Handelsblatt.
söndag 12:33 Svenska Dagbladet
Tvåsitsigt ägg på 360 kilo går ny vår tillmötes
En snickarson från Italien skulle komma till undsättning när BMW behövde utöka modellprogrammet. Nu går Isetta en ny vår tillmötes.
söndag 12:00 Svenska Dagbladet
Rekordhögt utbud inför skärpta lånekrav
Ett rekordhögt utbud av bostadsrätter talar för fortsatt press på bostadspriserna. Det stundande amorteringskravet spökar i bakgrunden.
söndag 11:55 Svenska Dagbladet
Så ska Kalmar län växa – ny plan ligger klar
Samarbete, det är nyckelordet för utvecklingen i Kalmar län. Genom att alla drar åt samma håll ska det skapas tillväxt och utveckling i hela länet.
söndag 11:49 Barometern
Norsk rusning efter el-bil – 100 sålda varje dag
Nya Nissan Leaf kör så det ryker i Norge. Modellen säljs i 100 exemplar om dagen, vilket gör att en del vill kora årets bästsäljare redan nu.
söndag 11:00 Svenska Dagbladet
Kina hotar att hämnas mot amerikanska strafftullar
Om Trumpadministrationen inför strafftullar på stål och aluminium från Kina kan USA räkna med ett prompt svar. Det säger Wang Hejun i ett uttalande det kinesiska handelsdepartementet, skriver Financial Times.
söndag 10:40 Svenska Dagbladet
Granskning: Bankchefer lever gott på feta marginaler
Ökande bruttovinstmarginaler på bolån – upp 750 procent sedan 2007 – är förklaringen till att många av storbankernas chefer har mångmiljonersättningar, generösa pensionsavtal och lånerabatter, skriver Expressen i en granskning.
söndag 10:39 Svenska Dagbladet
”En HQ-kommission måste ta ett större grepp”
En HQ-kommission måste verkligen gå i klinch med de avgörande frågorna. Dit hör FI:s beslutsprocesser och huruvida myndigheten hade grund för att stänga HQ Bank. Det skriver Dan Brännström, generalsekreterare i FAR.
söndag 10:00 Svenska Dagbladet
Så ska Kalmar län växa – ny plan ligger klar
Samarbete, det är nyckelordet för utvecklingen i Kalmar län. Genom att alla drar åt samma håll ska det skapas tillväxt och utveckling i hela länet.
söndag 09:56 Barometern
Vilka svenska loggor är falska?
Djävulen finns i detaljerna, och de kan vara små. SvD:s tecknare Thomas Molén har förvrängt några av Sveriges mest kända företagsloggor. Frågan, helt enkelt: Känner du igen originalen?
söndag 09:30 Svenska Dagbladet
Välkommen till Ericsson – här är krisen normaltillstånd
ANALYS. Saknar Börje Ekholms löften verklighetsförankring? Budskapet om att krisen är över och allt snart blir normalt omgärdas av frågetecken. Kris tycks nämligen vara telekomjättens normaltillstånd. De senaste tio åren har inte ett enda kvartal rapporterats...
söndag 09:00 Svenska Dagbladet
Rekordmånga sommarjobb – igen
Antalet sommarjobb går återigen mot nytt rekord. Orsaken är främst en allt starkare arbetsmarknad med fler sysselsatta. – Det betyder att många vill ha semester, säger Johan Eklöf, analytiker på Arbetsförmedlingen.
söndag 08:56 Svenska Dagbladet
Professorns sågning: ”Alla kan inte ligga på stranden”
Överväger du att säga upp dig, flytta utomlands och stoppa sparpengarna i en fond? Risken att du får börja jobba igen är större än du tror, menar ekonomiprofessorn Ragnar Tovik.
söndag 08:30 Svenska Dagbladet
Bitcoin rusar igen – upp över 80 procent
Efter stora ras i början av året har bitcoin studsat tillbaka de senaste veckorna. Den största kryptovalutan har närapå fördubblats i värde sedan den 6 februari.
söndag 07:39 Svenska Dagbladet
Husqvarna återupptar cykeltillverkning
50 år efter det att tillverkningen upphörde på hemmaplan har Husqvarna återupptagit sin cykelproduktion. Men det återuppståndna varumärket finns nu på elcyklar, och tillverkningen sker i Asien, skriver Jönköpings-Posten. Cykelproduktionen sker i samarbete med...
söndag 05:09 Svenska Dagbladet
Facebook skärper rutiner för valannonser
söndag 01:04 Svenska Dagbladet
Japans regering: Måste höja pensionsåldern
Japanerna blir allt äldre och antalet födslar minskar. De senaste åren har landet till och med upplevt en befolkningsminskning, 2014 var minskningen 0,2 procent. Nu kommer den japanska regeringen med ett förslag om att höja den övre gränsen för pension till 71 år...
lördag 20:23 Svenska Dagbladet
Blåser sina kunder – gör rekordvinster
KRÖNIKA. Grundlurade. Förda bakom ljuset. Miljoner dieselbilägare sitter just nu med Svarte Petter på handen efter den stora dieselskandalen. Ändå gör bilindustrin rekordvinster. Hur går det ihop?
lördag 20:00 Svenska Dagbladet
Citroën har tyvärr dragits in i sporttrenden
Är det en suv eller bara en högbyggd småbil? Och spelar det i så fall någon roll? Citroën C3 Aircross är en mittemellanbil med ganska medelmåttiga egenskaper – men en hel del personlighet som går att spåra till märkets tidigare modeller.
lördag 18:00 Svenska Dagbladet
Här gör svenskar husklipp utomlands
Drömmen om en egen bostad i ett varmt klimat lockar i helgen många besökare till Fastighetsmässan Köpa hus utomlands. Det är bostäder i allt från italienska bergsbyar till storstäder som drar.
lördag 17:28 Svenska Dagbladet
Stenrik ägare till juvelföretag misstänkt
Utredare i Indien har gripit tre personer som misstänks ha hjälpt en känd stenrik ägare till ett juvelföretag att lura till sig motsvarande nära 346 miljoner kronor av storbanken Punjab National Bank (PNB). En av de gripna är affärspartner med juvelföretagsägaren...
lördag 17:07 Svenska Dagbladet
Skandia rensar i utbudet – 300 fonder sparkas ut
Efter en kvalitetsgranskning har Skandia valt att dra ner sitt fondutbud med närmare 300 fonder, skriver Dagens Industri. Kvar finns cirka 250 fonder som ska täcka spararnas behov, säger Per Lindgren, chef för förvaltarval på Skandia.
lördag 15:06 Svenska Dagbladet
Forskare: Trump har lite att göra med börsuppgången
Den viktigaste förklaringen till den kraftiga uppgången på de amerikanska börserna är en generell förbättring av den ekonomiska aktiviteten och minskad osäkerhet i den ekonomiska politiken. Hälften av uppgången – S&P 500 har ökat med 25 procent...
lördag 15:06 Svenska Dagbladet
”Aplånga armar” ett måste för folkets Ferrari
Fiat 124 Spider var något av en doldis i våra trakter eftersom väldigt få såldes här. Den bjöd på italiensk exotism – en Ferrari för folket!
lördag 15:00 Svenska Dagbladet
Investeringschefens råd: Sälj dina svenska aktier
Behåll tron på aktier, men sälj svenska bolag och öka på de utländska i stället. Det rådet ger Brian Cordischi, investeringschef på Carnegie Private Banking, till småspararna i en intervju med Dagens Industri.
lördag 12:47 Svenska Dagbladet
Svenska fintechbolag lånar ut pengar till onlinespel
Två relativt nystartade fakturabolag i Sverige erbjuder onlinespelare att spela på kredit, något som är olagligt att ha som affärsidé, rapporterar Ekonomiekot och Breakit. Av granskningen att döma har fakturabolagen, som beskriver sig själva som fintechbolag, gjort sitt...
lördag 12:47 Svenska Dagbladet
Pol Roger hittade champagne från 1800-talet
Champagnehuset Pol Roger har hittat flaskor med champagne som försvann i ett jordskred år 1900. Upptäckten gjordes bara månader innan källarchefen sedan 20 år tillbaka skulle gå i pension. – Jag är väldigt exalterad, säger företagets vd Laurent...
lördag 12:13 Svenska Dagbladet
Klok blandning av Porsche och gubbmoped
Ford Fiesta sätter fingret på en öm punkt: Småbilar är i dag bekväma långfärdsvagnar. Behöver du egentligen en större bil?
lördag 12:00 Svenska Dagbladet
Sverige har flest arbetare i Norden med små inkomster
Jämfört med de andra nordiska länderna är antalet arbetande hushåll med låg disponibel inkomst flest i Sverige, enligt data från Statistiska centralbyrån, SCB. EU definierar den nivån som 60 procent av medianinkomsten i ett land.
lördag 11:38 Svenska Dagbladet
Oanade effekter av alla projekt
Vi vill ha innovation, kreativitet och tänkande utanför boxen. Lösningen: Att starta ett projekt. Men med projektvurmen inom den offentliga sektorn kommer bieffekter som ingen riktigt tänkt på, anser forskaren Mats Fred vid Malmö universitet.
lördag 11:08 Svenska Dagbladet
”Entreprenörsansvar kan slå ut seriösa företagare”
Att låta företag ta ansvar även för underentreprenörers anställda bäddar för problem. Mindre, nystartade och specialiserade företag riskerar att slås ut, skriver Ola Månsson, vd Installatörsföretagen.
lördag 10:30 Svenska Dagbladet
Astra Zenecas medicin får godkänt i USA
Den amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA har godkänt att ett läkemedel från Astra Zeneca används för att behandla patienter med lungcancer i stadium III. Tidigare har patienter med diagnosen bara fått behandlas med cellgifter och strålning. Medicinen Imfinzi är det...
lördag 10:22 Svenska Dagbladet
Bedragare bryter bitcoin med din dator
Kryptokapning där någon använder din dator för att skapa bitcoin eller andra kryptopengar blir allt vanligare. Oftast vet inte ens den drabbade om att det sker.
lördag 10:01 Svenska Dagbladet
Larm: Snabbt ras på bomarknaden
Bostadsproducenten Veidekke varnar för byggkris med följder som blir ”kännbara i hela samhället”. Bakom varningen står före detta bostadsminister Stefan Attefall och S-debattören Lennart Weiss.
lördag 09:18 Svenska Dagbladet
Småsparare – sätt er ner i båten
KRÖNIKA. Anfallande björn, attackerande tjur, neurotisk varelse. Börsen kallas många saker – särskilt i turbulenta tider. Visserligen har de miljontals aktörer som agerar på börsen oftast rätt på lång sikt. Men den magkänsla som många...
lördag 09:00 Svenska Dagbladet
75 procent i avgift för att köpa bitcoin: ”Bedrägeri”
Förutom risken att värdet kan sjunka så kan också dyra avgifter följa med ett bitcoinköp. Det rapporterar SVT Plus, som berättar om en person i Malmö som fick betala 75 procent av sitt bitcoinköp i avgifter. Köpet genomfördes via danska bitcoinmäklaren...
lördag 08:32 Svenska Dagbladet
Pensionera dig vid 34 – här är de bästa tipsen
Ekonomiskt fria – och småbarnsföräldrar. Med helt vanliga löner har Rebecca och Magnus Ravneborg lyckats sätta av tillräckligt mycket pengar för att lämna ekorrhjulet. ”Det är möjligt att ha en annan vardag”, säger de.
lördag 08:30 Svenska Dagbladet
Överutbud av bostäder – har ökat med 200 procent
På två år har antalet bostäder till försäljning ökar med 200 procent, skriver Dagens Industri. Bara i storstadsregionerna finns i nuläget över 2 500 bostäder ute till försäljning, enligt Hemnet.
lördag 08:19 Svenska Dagbladet
Fitch höjer Greklands betyg
Grekland fortsätter sin resa uppåt bland omvärldens kreditbetyg. Nu har värderingsinstitutet Fitch höjt sitt betyg ett snäpp, från B- till B. Bland motiveringarna finns att statsbudgeten går med plus, att ekonomin växer i största allmänhet samt mer politisk...
lördag 08:03 Svenska Dagbladet
5 konkreta tips för ett bättre nätklimat
KOMMENTAR. Varannan kvinna har någon gång näthatats, enligt Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällsfrågor. Bland män är siffran nästan lika stor. Här är fem konkreta saker du själv kan göra för att bidra till ett bättre klimat online.
lördag 06:45 Svenska Dagbladet
"Folkstorm" när Trocadero görs om
Efter 65 år kommer nu den populära läsken Trocadero att försvinna i sin nuvarande form. Beslutet har utlöst en folkstorm i framförallt de norra delarna av Sverige, där drycken går under benämningen "Norrlands nationaldryck". Vasa Bryggeri producerar...
lördag 01:46 Svenska Dagbladet
Ryssåtal dämpade Wall Street
USA-börserna vände nedåt efter beskedet på fredagen att tretton ryska medborgare och tre ryska organisationer åtalas i Mueller-utredningen för inblandning i USA:s presidentval. Flera positiva delårsrapporter hjälpte till att hålla upp kurserna och indexen landade...
fredag 22:14 Svenska Dagbladet
Alectachefer undgår svensk skatt genom utlandsflytt
Alectas vice ordförande Christer Ågren och två pensionerade toppchefer i pensionsjätten har satt sig i en skattemässigt gynnsam sits genom att folkbokföra sig i Portugal. Det rapporterar DI. – Jag personligen tycker inte att det rimmar med våra värderingar,...
fredag 21:49 Svenska Dagbladet
Dags att söka feriearbeten
Är du mellan 16 och 18 år? Då är det dags att söka feriearbete i kommunen.
fredag 21:38 Barometern
Delade kontor storindustri i Storbritannien
De tar upp mer plats än Google, Amazon och Deutsche Bank i London. Co-workingbolaget WeWork är nu en av de största hyresgästerna i den brittiska huvudstaden. Bara den brittiska regeringen hyr fler kontorsutrymmen. Delade kontor har blivit en storindustri i Storbritannien.
fredag 21:06 Svenska Dagbladet
Rekord för EQT: Tackar nej till mer pengar än någonsin
Wallenbergsfärens riskkapitalbolag EQT, Nordens största av sitt slag, tar in 10,75 miljarder euro längre fram i februari, rapporterar Financial Times med hänvisning till två källor med insyn. Beloppet innebär ett nytt rekord för bolaget och motsvarar mer än 106 miljarder...
fredag 19:55 Svenska Dagbladet
Fondchefer petade efter H&M- och Fingerprintköp
De rejäla börsnedgångarna för klädjätten H&M och biometribolaget Fingerprint Cards ligger bakom att två chefer inom Ålandsbankens fondverksamhet sparkades, rapporterar DI. Det går emot bankens tidigare förklaring om att fondens svaga avkastning berodde...
fredag 19:18 Svenska Dagbladet
Symfoniker invigde Galleria Boulevards senaste tillskott
Med smäktande stråkklanger invigde Søstrene Grene i Galleria Boulevard – och det var många som köade utanför när den danska butiken tog emot sina allra första kunder i Kristianstad.
fredag 19:17 Kristianstadsbladet
Belgisk domstol: Facebook ska sluta spåra användare
Facebook i Belgien måste sluta spåra sina användare i landet utan deras vetskap, enligt ett domslut. Om Facebook ändå gör det kan företaget tvingas betala upp till 100 miljoner euro i böter, skriver AFP. Företaget kan få böta 250 000 euro varje dag. Det...
fredag 19:04 Svenska Dagbladet
Coop säger upp avtalet med Postnord
Coop, en av Sveriges största matkedjor och en viktig samarbetspartner för Postnord, har sagt upp avtalet med postjätten på grund av det ökade antalet paket. – Vi upplever inte att avtalet tar höjd för de ökande volymerna, säger Erika Troeng, kommunikatör...
fredag 19:00 Svenska Dagbladet
Möbeljättens stora intresse för högskolan
BTH:s studenter kan vara med och forma framtidens Ikea. – Vår profil är tillämpad IT och den här profilen som Ikea IT visar upp passar perfekt för oss, säger Andreas Larsson.
fredag 18:30 Blekinge Läns Tidning
Stockholmsbörsen steg för tredje dagen i rad
Stockholmsbörsen steg på fredagen i storleksordningen 1 procent för tredje dagen i rad. Draghjälp kom från högre USA-börser dagen före och positiv USA-makrodata kring bostadsmarknaden. Flera svenska fastighetsbolag gick starkt med stöd från lägre...
fredag 18:14 Svenska Dagbladet
Uppmaningen: Klara välfärden – med robotar
Kommuner och landsting står inför stora utmaningar om de ska lyckas behålla kvaliteten i välfärden, trots oväntat låga skatteintäkter och den senaste tidens stora befolkningsökning. Varningen kommer från Sveriges kommuner och landsting, SKL, som uppmanar fler av...
fredag 18:00 Svenska Dagbladet
Fingerprint: Rollén ska ha sålt hela innehavet
Hexagons vd Ola Rollén har sålt hela sitt innehav i Fingerprint Cards. Det skriver sajten Breakit, och hänvisar till en källa med insyn. Vid insiderrättegången mot Ola Rollén i Oslo nyligen uppgav Ola Rollén att han fortfarande ägde cirka 5 miljoner aktier i...
fredag 17:44 Svenska Dagbladet
Om två år kan H&M vara två bolag
KRÖNIKA. VECKANS ANALYSER: Mekonomen, Nokia, Livihop, BBS, Bergman & Beving, Troax, THQ, BIMObject, Toleranzia & Fingerprint. — KRÖNIKA: I september skrev Börsplus en krönika med rubriken ”Alexanderhugg kan hjälpa H&M”. Hugget som vi efterlyste var en klyvning...
fredag 17:21 Svenska Dagbladet
Dollarn återhämtar sig från treårslägsta
Dollarn stärktes på fredagen efter att på morgonen ha nått den lägsta nivån sedan december 2014. Dollarindex, som mäter den amerikanska valutans värde mot en korg av sex andra valutor, har sjunkit till som lägst 88,25 på fredagen. Vid svensk stängning...
fredag 17:13 Svenska Dagbladet
Svenska spel tvärvänder: Får spela på Mello
Efter röstfusket i Melodifestivalen 2014 – då manipulerade röster och röstrobotar användes för att påverka resultatet – beslutade Svenska spel att stoppa möjligheten att spela på tävlingen. Nu tvärvänder företaget och tillåter spel...
fredag 17:00 Svenska Dagbladet
Schweiz inför regler för handel med kryptovalutor
Finanstillsynsmyndigheten i Schweiz presenterar nya riktlinjer för handel med kryptovalutor, rapporterar AFP. Landet har etablerats som Europas främsta säte för investeringar i bitcoin och andra kryptovalutor. Reglerna är avsedda att öka transparensen och skapa ”klarhet för...
fredag 16:44 Svenska Dagbladet
Vd: Många vill hoppa av sina avtal i nyproduktionen
Många köpare vill hoppa av sina kontrakt på pågående nyproduktion. Marcus Olson Ehn, vd vid Notar Nyproduktion, säger nu till SvD att hans bild är att köparna undersöker möjligheten. Han menar att tre fjärdedelar har köpt på spekulation.
fredag 16:43 Svenska Dagbladet
Dansk banktillsyn varnar för risker med svenska bolån
Danska finansinspektionen varnar för riskerna på den svenska bostadsmarknaden. Det efter att ha granskat storbanken Danske Banks utlåning till svenska bostadsköpare, enligt Børsen. ”Banken kan i många avseenden förbättra sin analys av resultaten i stresstester. Det...
fredag 16:20 Svenska Dagbladet
AD

AD

AD

BOKMÄRKEN

FAVORITER

Hordaland Bergen Utenriks IT Telemark Innenriks Hedmark Troms Odda Næringsliv Vestfold Kjendis Akershus Kultur Sport Sarpsborg 08 Buskerud Oppland Nordland Båt
flera?
Trøndelag Østfold Aust Agder Fotboll Rogaland Møre og Romsdal Mat Vest Agder Finnmark Sogn og Fjordane Jul Kvinnherad Get-ligaen Oslo Mobil Forsvar Fiske Økonomi Bolig Blekinge Kalmar Ringsaker Sport Skåne Landbruk Russland Inrikes Fotball Osterøy Hammerfest Trav Haugesund Vær Bodø Reise Oskarshamn Motor Helsingborg Drammen Bærum Elverum Vestby Øvre Eiker Kristiansand Östra Göinge Kongsvinger Risør Kryptovaluta Radøy Forskning Politikk Sigdal Porsgrunn Odds BK Karmøy Näringsliv Kultur Lindås Tinn Indonesia Tingvoll Helse Landskrona Trondheim Kristiansund Tromsø OL Kragerø Narvik Kristianstad Hadsel Musikk Førde Bamble Fauske Tesla Stockholm Svalbard Suldal Sykkel Moss Trysil Nedre Eiker Klippan Film Salangen Stavanger Sørfold Sarpsborg Gjøvik Kunst Meland Eliteserien Sandnes Game of Thrones Hemne Løten Kommunesammenslåing Hamar Lesja Evje og Hornnes Forskning Kongelig Malmö Sandefjord Rosenborg BK Askøy Horten Barn Tolga FK Haugesund Jobb Vestvågøy Eidsberg Nord-Korea Jakt Vefsn Alta Spill Vestre Slidre Nannestad Ås Tour de Ski Skien Håndball Masfjorden Vaksdal Hockey Råde Orkdal Sortland Mote Notodden Askim Langrenn Snowboard NHL Hälsa Tønsberg Asker Tvedestrand Dyr Bil Målselv Bil Alpint Foto Larvik Nore og Uvdal Drangedal Tour de France Klima Stavanger Oilers Lødingen Mandal Våler Karlskrona Aurdal Ørsta Friidrett Re Gjerstad Universet Kongsberg Lenvik Harstad Øygarden Litteratur Nybro Vålerenga World Series of Poker Fet Vitenskap Teknik Eiker Kina Svelvik Tomelilla SK Brann Steigen Stryn Tour of Norway Brexit Halloween Sande Finnøy Utsira Hurum Skisport Skøyter Dovre Sund Hörby Strand Eid Klepp Brønnøy Seljord Hässleholm Nesseby Meløy Mat Frogn Jølster Selbu Fredrikstad Norway Cup VM Vinje Grue Modum Frankrike Rana Farsund Åmot Andøy Volda Tynset Voss E-sport Kvænangen Røros Fedje Stord Aurskog-Høland Ski Tromsø IL Åsnes Google Ullensvang Lillesand Porsanger Eslöv Fitjar Halsa Nesodden Mörbylånga Årdal Resor Telenorligaen Evenes Sør-Varanger Tana Sjakk Skedsmo Hvaler Alstahaug Leirfjord Svalöv Emmaboda Bromölla La liga Lindesnes Herøy Tydal Frosta Filippinene Sande Rendalen Vietnam Båstad Åmli Nesset Romfart Lomma Flora Mönsterås Motorsport Eurovision Lier Bjørnefjorden Sverige Jevnaker Skiskyting OBOS-ligaen Syria Menn Lyngdal Lund Poker Eidfjord Arendal Ulstein Båt Skurup Nissedal Rauma Staffanstorp Viking FK Fjell Øksnes Kvinner Svømming Musik Måsøy Modalen Os Skjervøy Film Ishockey Røyken Bremanger Ålesund
AD

AD

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL