Näringsliv
Hälsingeskog i jätteaffär
En jätteaffär i skogen är på väg att göras i Sverige, skriver Dagens industri. Långvinds Bruk i Hälsingland med 5 500 hektar skog ska bjudas ut till försäljning med ett utgångspris på 240 miljoner kronor. Det är Henry Sténson, mer känd...
22:23 Svenska Dagbladet
Carlström: ”Jag kommer aldrig att bli dömd”
Det är en charmig och självsäker Johan Carlström som plötsligt hör av sig. Till synes oberörd av den röra han skapat i Fingerprint fattar han ordförandeklubban på tisdag. Åtalet om grovt insiderbrott viftar han undan.
20:00 Svenska Dagbladet
Då kan fuffens med testamentet misstänkas
För att undvika frågetecken ska ett testamente alltid kunna visas upp i original. Men det kan göras undantag från huvudregeln. SvD:s Caroline Elander svarar på frågor om familje- och arvsrätt.
19:00 Svenska Dagbladet
Två fyndaktier – och en för dig som gillar risk
Ta rygg på ett duktigt team – och bli en vinnare. Men det kan vara en god idé att du har riskaptit. SvD Börsplus listar här två aktier som du bör köpa just nu, och en som kräver lite is i magen.
18:30 Svenska Dagbladet
”Lär av Volvos succé – tro på svensk industri”
Li Shufu har visat enorm tilltro till svenskt företagande och svensk kompetens i sin styrning av Volvo Cars. Svenska investerare måste dra lärdom av detta framgångsexempel, skriver Magnus Sundemo, före detta fackordförande på Volvo Cars.
15:30 Svenska Dagbladet
Inrikes: Brandrisken slår mot skogsägarna
Risken för skogsbränder är extremt stor i flera delar av landet. Det påverkar skogsproduktionen eftersom markarbeten och avverkning kan sprida gnistor som sätter skogen i brand. I vissa delar av landet kan markägare förlora en hel årsproduktion på grund av torkan.
13:51 Smålandsposten
Kan bli dödsstöten för miljövänligaste bilarna
KRÖNIKA. Slappa miljökrav och dödsstöten för gasbilar – det är två ytterligare konsekvenser av att bilbesiktningens regler den 20 maj stöptes om totalt.
13:30 Svenska Dagbladet
Studentfirandet – en dyr historia
Studentexamen kan bli en dyr historia för den som inte rycker i handbromsen. Studenterna själva räknar med att spendera cirka 5 300 kronor – men de faktiska kostnaderna är ofta betydligt större.
12:59 Svenska Dagbladet
Krossar Volvo på flera punkter: ”Vilket lyft!”
Det tog obegripligt lång tid, men bättre sent än aldrig. Audi slutför med nya A6 ett välbehövligt generationsskifte. Den nya bottenplattan för längsmonterade motorer, MLB evo, har först nu nått storsäljaren A6.
11:00 Svenska Dagbladet
Kinas industri växer
Kinas industriproduktion tog ett skutt uppåt i april. Produktionen steg 21,9 procent i april jämfört med samma period förra året. Enligt Kinas statistikbyrå NBS har siffrorna gått uppåt under de första fyra månaderna med 15 procent jämfört med...
10:54 Svenska Dagbladet
Imponerande kromlister 1957
Vi är Otterbäcken, i Gullspångs kommun en småmulen vårdag 1957. Det är SvD-läsaren Tore Lund som skickat in bilden. Han själv syns längst till vänster invid lillasyster Kerstin och mamma Britta.
10:00 Svenska Dagbladet
Turistens klagan: Kontanter bitte!
Sverige går mot en alltmer kontantlös ekonomi. Men tyska och brittiska turister klagar, de vill betala kontant.
09:35 Svenska Dagbladet
Sluta fega: kasta skräpet – hitta guldkornen
KOMMENTAR. Det finns vissa nyckelfrågor du bör ställa dig om du vill bygga en vinnande aktieportfölj. Att våga ändra och inte stirra för mycket på p/e-tal är några råd till den som vill lära sig hitta rätt bolag.
09:30 Svenska Dagbladet
Bostadsbyggarna borde skämmas
KRÖNIKA. Från hett till iskallt. Det var katastrofsiffror som bostadsbyggarna presenterade för det första kvartalet: krympande vinster, få försäljningar och få byggstarter. Om branschen inte börjar idka lite mer självrannsakan och ta hand om sina kunder så...
08:30 Svenska Dagbladet
Rekordförsäljning: "Folk är sugna på glass"
Årets maj har hittills varit extremvarm. För de svenska glasstillverkarna betyder det stora försäljningsrekord.
07:08 Svenska Dagbladet
Osäker framtid för Ströget: ”Vi är inte riktigt överens”
Kommunen kräver fettavskiljare för restaurangverksamheterna. Strögets framtid som matstråk i centrala Kalmar är osäker. – Vi är inte riktigt överens om hur vi ska lösa det, säger fastighetsägaren.
06:05 Barometern
Osäker framtid för Ströget: ”Vi är inte riktigt överens”
Kommunen kräver fettavskiljare för restaurangverksamheterna. Strögets framtid som matstråk i centrala Kalmar är osäker. – Vi är inte riktigt överens om hur vi ska lösa det, säger fastighetsägaren.
06:00 Barometern
"Varvar möten med att sitta med matteboken”
Drömmen om ett liv som företagare blir allt mer verklig för Victoria Thai. Direkt efter studenten är hon en av hundra utvalda entreprenörer som ska samlas på ett evenemang för framtidens företagsledare i Göteborg.
05:00 Borås Tidning
Qatar bannlyser saudiska varor
01:39 Svenska Dagbladet
Nyckellösa bilar kan döda
Var extra försiktig – ett 30-tal personer har omkommit de senaste tio åren.
lördag 20:00 Svenska Dagbladet
Sommarvädret får bryggerierna att jubla
Det varma och soliga vädret gör oss törstiga och vi köper mer läsk, öl och vatten än annars. Bryggerierna hurrar och hoppas på rekord.
lördag 18:23 Svenska Dagbladet
Bilder visar de spöklikt övergivna flygplatserna
Konkurser, vulkaner och militära konflikter har förvandlat livliga flygplatser runt om i världen till spökbyggnader – med ekande tomma avgångshallar och gräs som växer upp i sprickor på landningsbanorna.
lördag 18:09 Svenska Dagbladet
Sida satsar på crowdfunding: ”Klart det finns risker”
Sida blir som förste statliga biståndsorgan i världen att gå in som garant för en crowdfunding-plattform. – Beräkningen är att minst en halv miljon människor, framförallt i östra Afrika, ska få tillgång till el på det här sättet,...
lördag 18:00 Svenska Dagbladet
Kalmar: Butik på Kvarnholmen bommar igen
Inredningsbutiken Busiga rum på Storgatan i Kalmar stänger.
lördag 16:08 Barometern
Kalmar: Butik på Kvarnholmen bommar igen
Inredningsbutiken Busiga rum på Storgatan i Kalmar stänger.
lördag 16:07 Barometern
Förlorad snilleblixt – Volvon som aldrig blev av
Mölnlycke 1977. Klockan är strax efter fem på morgonen. Bakom kameran står Birger Fredricson som är produktchef för specialvagnar på Volvo. Bilen på bilden är resultatet av en snilleblixt han fått en natt. Han vaknade och kom på att man skulle kunna...
lördag 16:00 Svenska Dagbladet
Nya robotbeteendet: ”Läskigt och spännande”
VIDEO | Allt fler moraliska dilemman uppkommer när robotarna tar över. Men om en robot skulle köra lika dåligt som en människa så skulle den förbjudas. Det hävdar Mikael Törnwall och Elsa Westerstad i veckans Mellan Raderna.
lördag 15:00 Svenska Dagbladet
Betalningstjänsten Swish fungerar igen
Betaltjänsten Swish ligger nere för vissa användare. "Vi arbetar med att rätta det uppkomna felet och återkommer när status har ändrats. Kontakta din bank om du har frågor om din betalning", skriver betaltjänsten på sin hemsida. Enligt Aftonbladet ska...
lördag 14:30 Svenska Dagbladet
Bilder: Morgontrötta pendlare – och en dinosaurie
SvD- fotografen Magnus Hjalmarson Neideman tillbringade en vecka i Kina med sin kamera. Här är resultatet:
lördag 12:08 Svenska Dagbladet
”Att vara MJ-rallare är som mindfulness”
Vagnar ska hämtas och lämnas. Växlar och ställverk hanteras. Att köra modelljärnväg är nästan som att vara tågklarerare i verkligheten.
lördag 12:00 Svenska Dagbladet
Fem faktorer skapar vinnande fondportfölj
KOMMENTAR. Varningslamporna på börsen lyser ilsket. Flera faktorer gör att det kan var läge att städa ut fondportföljen. Här ger SvD:s privatekonomiska expert Emmylou fem tips på hur du kan gå till väga.
lördag 11:00 Svenska Dagbladet
Sågad av Lamborghini – tog världen med storm
För ett halvsekel sedan tog Lamborghini Marzal världen med storm. Nu har den renoverats och återigen kört ärevarv runt GP-banan i Monte Carlo.
lördag 10:30 Svenska Dagbladet
Tin Josefsdotter lyfter blicken
Efter två år som centrumutvecklare i Älmhults kommun kliver Tin Josefsdotter även in i rollen som näringslivsutvecklare. Hon ser fram emot att undersöka näringslivets behov och tycker det är viktigt att inte sakta ner. – Det gäller att vara här och nu, annars...
lördag 09:50 Smålandsposten
Oljeoro kan slå mot semesterbilister
Bensinpriserna har den senaste veckan nått rekordnivåer på i en del fall över 16 kronor litern. Inför kommande sommarsemestrar kan de stiga ytterligare.
lördag 09:06 Svenska Dagbladet
Nelson Garden tillbakavisar kravet i miljonstämningen
Tingsrydsföretaget Nelson Garden AB bestrider kravet i miljonstämningen mot bolaget som lämnades till Växjö tingsrätt för drygt två månader sedan. Företaget anklagas för avtalsbrott eftersom en uppfinnares takskrapa inte patentskyddades.
lördag 08:58 Smålandsposten
Sjöstugan storsatsar på Österrike
Sjöstugans camping har investerat i ett hotell i österrikiska St. Anton. Samtidigt ser det ut att bli den sista större satsningen av den här kalibern ett tag framåt. – Jag måste hämta hem likviden, säger Sjöstugans ägare Jonas Olsson.
lördag 08:57 Smålandsposten
Kinas snabba väg till världsherravälde
Ett kallt krig med tydligt mål – att bli världens mittpunkt. Kinas förvandling från ett fattigt kommunistiskt bondesamhälle till en snabbväxande statligt styrd marknadsekonomi går på rekordtid. Men ambitionen om världsherravälde kostar. ”Folk pratar...
lördag 08:45 Svenska Dagbladet
Qviberg, Mörtstedt och Ager-Hanssen hugger mot strupen
KRÖNIKA. Två excentriska miljardärer och en säregen norrman brottas i hovrätten om HQ-fallet. Sällan har en strid varit så infekterad, så hård och så hänsynslös som den Mats Qviberg, Sten Mörtstedt och Christen Ager-Hanssen är inblandad i....
lördag 06:45 Svenska Dagbladet
Mittens rike
Varför sörjer tongivande näringslivsföreträdare att det går dåligt för Socialdemokraterna?
lördag 04:00 Smålandsposten
Protesterna fortsätter i Brasilien
Två av de största städerna i Amerika, São Paulo och Rio de Janeiro, har utropat undantagstillstånd. Och Brasiliens president Michel Temer har kallat in militären. Men de förlamande bränsleprotesterna fortsätter.
lördag 01:01 Svenska Dagbladet
Julia drömmer om ett eget hotell
I april blev hon årets talang i Sverige. Om två veckor tar hon studenten. Julia Blom förbereder sig för ett yrkesliv inom besöksnäringen. Målet är att starta en anläggning utomlands, men först vill hon ha en camping.
lördag 01:00 Borås Tidning
Hennes uppfinning kan revolutionera en miljard fattiga kvinnors liv: ”Står lägst i hierarkin”
Billiga, tvättbara och snabbtorkande. Vikbon Karin Högbergs forskningsprojekt kring återanvändningsbara bindor ska hjälpa en miljard kvinnor till ett bättre och friare liv.
lördag 00:01 Ystads Allehanda
Rot-avdrag för miljoner för utlandssvenskar
Rot-avdrag på drygt 300 miljoner kronor har gått till hantverkare och byggföretag som renoverat svenskars bostäder i utlandet. Förra året var det drygt 1 800 svenskar som drog nytta av avdraget med en skattereduktion på totalt 34 miljoner kronor, skriver Dagens industri. Syftet...
fredag 22:37 Svenska Dagbladet
Oljepriset sjönk – tyngde Wall Street
Oljepriset sjönk markant och pressade ned energisektorn när börsveckan på Wall Street avslutades. Priset för amerikansk råolja föll fyra procent till 67:88 dollar per fat sedan Ryssland och Saudiarabien sagt att de är beredda att öka produktionen. Oljebolagen var de...
fredag 22:07 Svenska Dagbladet
Fed-chefen Powell: ”Det är ett allvarligt problem”
Sjunkande förtroende hos allmänheten, populism och risken för nya kriser. När världens största centralbankers ledare samlades i Stockholm stod framtiden i fokus. – Innovationer kan förbättra finansiella tjänster, men också så frön till...
fredag 20:20 Svenska Dagbladet
Firar 40 år som sporthandlare
Peter Stridfeldt firar att han har varit sporthandlare i 40 år. Han berättar att det alltid är lika roligt att gå till jobbet och att han som 64-åring inte har några direkta planer på att pensionera sig.
fredag 19:40 Blekinge Läns Tidning
5 fällor för sparandet – så undviker du dem
Vill du trygga ditt sparande från börsens osäkerhet är ett sparkontot ett bra alternativ. Att ha bufferten på sparkonto innebär vanligtvis lägre risk än aktier och fonder – men se upp för fällorna. I värsta fall riskerar du att förlora hela...
fredag 18:34 Svenska Dagbladet
Kronobergs företagare känner stor framtidstro
Företagen i Kronoberg är optimistiska. Många tror på ökad produktion och behov av att investera och anställa under närmaste halvåret. – Vi är fortfarande i en väldigt het konjunktur, säger Torbjörn Halldin på Svensk...
fredag 18:15 Smålandsposten
Telenor varnar – för 5G-monopol
En enda operatör kan få monopol på 5G i glesbygden om Post och telestyrelsen får igenom sina villkor för den kommande auktionen av frekvenser. Den varningen kommer från Telenor.
fredag 17:06 Svenska Dagbladet
Telia bekräftar samtal om TV4-köp
Telia är på väg att köpa Bonniers tv-verksamhet, inklusive TV4 och C More. Affären skulle i sådana fall ta rygg på en generell omstöpning av branschen, men äventyrar samtidigt tillståndet för TV4.
fredag 16:12 Borås Tidning
Tre nya idiotiska bokstavssoppor från EU
KRÖNIKA. VECKANS ANALYSER: Zetadisplay, Rottneros, CLX Communication, Spotlight, Netent, Absolent, Tikspac, Wonderful Times Group, IA Industriarmatur, Electrolux, Fram^, ALM Equity, Net Gaming, Swedish Match, Freetrailer och Engelska Skolan. — KRÖNIKA: Grattis om du fått färre än 100...
fredag 15:49 Svenska Dagbladet
Fiat Chrysler återkallar flera miljoner bilar
Fordonsjätten Fiat Chrysler återkallar 4,78 miljoner bilar i USA. Orsaken är ett fel som kan stoppa förare från att stänga av bilens farthållare. Bilägare uppmanas att inte använda funktionen tills systemet har uppgraderats. Enligt företaget finns det ett fall...
fredag 15:44 Svenska Dagbladet
Starkast konjunktur i Sjuhärad - ”När Borås växer blir det också mer handel”
Enligt Västra Götalandsregionens konjunkturindex befinner sig Sjuhärad för tredje mätningen i rad i en högkonjunktur. ”Det råder utan tvekan en stor optimism i området”, säger Mats Granér, samhällsanalyschef på Västra...
fredag 15:41 Borås Tidning
Telia bekräftar samtal om TV4-köp
Telia är på väg att köpa Bonniers tv-verksamhet, inklusive TV4 och C More. Affären skulle i sådana fall innebära en generell omstöpning av branschen, men äventyrar samtidigt tillståndet för TV4.
fredag 15:14 Svenska Dagbladet
Estnisk pengatvätt för 100 miljarder
Estland har i åratal använts som en gigantisk pengatvättfabrik. Över 13 miljarder dollar, motsvarande 110 miljarder kronor, har tvättats vita genom banksystemet under åren 2012–2016, enligt den etniska polisen. Uppgifter om pengatvätt via Estland är inte nya, bland...
fredag 15:01 Svenska Dagbladet
Han tävlar om att bli Årets barberare: ”Jag är lite nervös”
På söndag tävlar Bedr Suleiman om en finalplats i tävlingen Årets barberare. – Jag är lite nervös, det är många duktiga barberare som jag tävlar mot.
fredag 14:54 Barometern
Han tävlar om att bli Årets barberare: ”Jag är lite nervös”
På söndag tävlar Bedr Suleiman om en finalplats i tävlingen Årets barberare. – Jag är lite nervös, det är många duktiga barberare som jag tävlar mot.
fredag 14:48 Barometern
Oskarshamn: O3 stängs ned för revision
O3 kommer att stå stilla under några veckor sommar.
fredag 14:43 Barometern
Oskarshamn: O3 stängs ned för revision
O3 kommer att stå stilla under några veckor sommar.
fredag 14:40 Barometern
BILDERNA: Här rullar nya Volvo-modellen – mitt i Borås
Det blev stor uppståndelse när Volvos vd Håkan Samuelsson lade ut en bild på en maskerad version av Volvos nya S60 tidigare i våras. Nu har den nya modellen siktats i Borås.
fredag 14:11 Borås Tidning
Nytt företag på Nordskogen – ska bygga ”industriradhus”
Ett nytt företag vill etablera sig på Nordskogen. Kommunstyrelsen väntas nu sälja mark för 6,5 miljoner.
fredag 14:10 Borås Tidning
Kan Let’s Dance verkligen rädda Telia?
Telia blir ett medieföretag på riktigt om man lyckas med sin ambition att köpa TV4 från Bonnier. Men frågan är om program som Let’s Dance verkligen kan rädda Telia. Investerarna verkar inte tro det.
fredag 14:01 Svenska Dagbladet
Frågetecken om H&M-toppens aktieköp, insiderbrott det nya svarta...
Telia på tv-jakt • Cherry-vd:n senast i raden att misstänkas för insiderbrott • Därför väcker Stefan Perssons aktieköp frågor • Ränteavdragen kan snart fasas ut...
fredag 13:33 Svenska Dagbladet
Insiderhandeln positiv – de tror på uppgång
Denna vecka har analysföretaget Investtech tagit en närmare titt på två aktier där optimismen tenderat att tillta över tid och som visar goda förutsättningar att leverera meravkastning mot börsen kommande månader.
fredag 13:01 Svenska Dagbladet
Telia nära köpa TV4 och C More
Telia är på väg att köpa Bonniers tv-verksamhet, inklusive TV4 och C More, rapporterar Resumé. Efter att Telia-aktien handelsstoppades på fredagsförmiddagen efter uppgifterna kom handeln igång igen runt lunchtid. Aktien hade då fallit närmare 4 procent.
fredag 12:59 Svenska Dagbladet
Updates: Fredag 25/5
Analyser av Swedish Match, Freetrailer och Engelska skolan. — —
fredag 12:52 Svenska Dagbladet
Gamingaktier rusar på börsen
Paradox, G5 och THQ har ökat rejält under de senaste veckorna i kölvattnet av starka delårsrapporter och höjda rekommendationer av analytiker.
fredag 12:29 Svenska Dagbladet
Därför misslyckas Riksbanken
ANALYS. Det sista vi behöver just nu är därför en räntehöjning. Problemet är att i den fyrkantiga värld som kallas Riksbankspolitik, kommer vår centralbank inte ha något val. När två procent är nått skall räntan upp. Det är...
fredag 12:29 Svenska Dagbladet
Flera börsbolags-toppar misstänks för insiderbrott
Cherrys vd Anders Holmberg lämnar bolaget efter att han på torsdagen häktats misstänkt för insiderbrott. Spelbolagschefen är den senaste i raden av börsbolags-chefer som handlat aktier vid olägliga tidpunkter.
fredag 12:28 Svenska Dagbladet
Bank vädrar vinstvarning från Pandora
Den danska smyckesjätten Pandora har tappat nära en tredjedel av sitt börsvärde under maj efter att bolaget släppt en svag rapport och fått sänkta rekommendationer av analytikerna. Och det kan bli värre om man får tro Carnegie.
fredag 12:26 Svenska Dagbladet
Så ska du tolka Stefan Perssons aktieköp
Generellt är det positivt när insynspersoner ökar innehavet i den egna aktien, men när Stefan Persson gör omfattande aktieköp i H&M uppstår frågor om klädjättens viktiga förändringsarbete, skriver Svenska Dagbladets Patricia Hedelius.
fredag 12:26 Svenska Dagbladet
Spelreglering hett ämne för svenska bettingbolag
Spelreglerna förändras på flera viktiga marknader för de svenska bettingbolagen. Beskedet att en amerikansk domstol tillåter New Jersey att legalisera vadslagning fick flera svenska aktier att ta lyckoskutt på börsen förra veckan och fler marknader är på väg...
fredag 12:25 Svenska Dagbladet
Brottsmisstänkt Cherry-vd får sparken
Spelbolaget Cherrys brottsmisstänkte vd Anders Holmgren får sparken. Styrelsen har beslutat att avsluta anställningen, enligt ett pressmeddelande från bolaget. Anders Holmgren häktades på torsdagen misstänkt för grovt insiderbrott – misstankar som härrör...
fredag 12:25 Svenska Dagbladet
Engelska Skolan: Inte så likvärdig skola
AKTIEANALYS. Internationella Engelska Skolan (69,50 kr) redovisar på morgonen siffror som fortsätter att tyngas av att skolpengen inte alls täcker de kostnadsökningar man haft för lärarlönerna under det senaste året. Rörelsevinsten föll 6 procent senaste kvartalet...
fredag 12:24 Svenska Dagbladet
Swedish Match: Glödhet utan rök
KOMMENTAR. Tobaksbolaget Swedish Match (421 kr) var morgonens förlorare på börsens Large Cap-lista. Aktien föll som mest 3 procent. Detta efter att investmentbanken Carnegie sänkt sitt råd på aktien till sälj med en riktkurs på 360 kronor. Bland argumenten lyfter...
fredag 12:24 Svenska Dagbladet
AD

AD

AD

BOKMÄRKEN

FAVORITER

Sarpsborg 08 Hordaland Telemark IT Utenriks Innenriks Hedmark Oppland Næringsliv Nordland Bergen Kjendis Fotboll Østfold Akershus Vestfold Aust Agder Kultur Båt Rogaland
flera?
Vest Agder Mat Mobil Troms Sport Oslo Hässleholm Skåne Buskerud Møre og Romsdal Trøndelag Sogn og Fjordane Odda Kalmar Forsvar Fiske Svedala Kristianstad Finnmark Fotball Oskarshamn Molde FK Skien Molde Kvinnherad Kongelig Fredrikstad Tinn Inrikes Get-ligaen USA Karlskrona Kultur Sandnes Malmö Stabæk Karmøy Rendalen Sport Stavanger Sunndal Musikk Eslöv Bolig Blekinge Barn Poker Sørreisa Lyngdal Steigen Stord Fauske Tesla Kongsvinger Porsgrunn Bodø Lillesand Näringsliv Kragerø Ringsaker Grane Sverige Stockholm Meløy Risør Bil Vestby Aurskog-Høland Askøy Motor Åstorp Hyllestad Politikk Dyr Haugesund Android Helsingborg 17. mai Kunst Drangedal Bamble Tomelilla Landskrona Elverum Hälsa Nittedal Tvedestrand Håndball Eliteserien Drammen Trening Osterøy Økonomi Åsnes Mote Sjakk Svelvik Nesodden Vestvågøy Mandal Tynset IK Start Lund Eidskog Narvik Film Hvaler Kryptovaluta Ballangen Sund Universet Russland Lindås Turn Vefsn Kristiansand Horten Vietnam Bil Øksnes Fedje Båt Salangen Nordkapp Reise Lier Trysil Tolga Klippan Berlevåg Sigdal Gloppen Kvænangen Utrikes Notodden Nedre Eiker Grue Mörbylånga X-games Førde Vågan Utsira Tranøy Karasjok Staffanstorp Filippinene Forskning OBOS-ligaen Langrenn Friluftsliv Vinje Trav Sarpsborg Svalbard Askim Frogn Ålesund Åmli Jakt Vadsø Moss Austrheim Tingvoll Sande Tønsberg Menn Eurovision Larvik Hörby Bromölla Russ Kävlinge Porsanger Åmot Radøy Masfjorden Ronneby Gausdal Mat Skiskyting Vær Jølster Ski Skurup Båstad Øygarden World Series of Poker Meland Odds BK VM Gjøvik Forskning FK Haugesund Jevnaker Målselv Sogndal Modum Fitjar Lyngen Sölvesborg Vitenskap Hemnes Askvoll Spill Aurdal Kongsberg Tana Skiptvet Nord-Odal Olofström Bodø/Glimt Skøyter Jönköping Kommunesammenslåing Hamar Skedsmo Sauherad Alstahaug Moskenes Time Naustdal Valle Øyer Kvinesdal Østre Toten Brønnøy Teknik Selje Enebakk Rana Eiker Stranda Stavanger Oilers Halden Ekonomi Nord-Korea Re Høyanger OL Rauma Hadsel Landbruk SK Brann Halsa Lesja Svømming Tromsø IL Kviteseid Eidfjord Herøy Farsund Spania Helse Vålerenga Friidrett Andøy Løten Sykkel Sandøy Våler Norway Cup Suldal Hammerfest Litteratur Sørfold Klatring Odal Rygge Östergötland Eidsberg Forsand Rælingen Fræna Karlshamn Torsken Google Nes Birkenes Arvika Roing Sola Tysvær Åseral Skodje Interiør La liga FA-cupen Skånland Borgholm Giske Flora Trollhättan Mjøndalen IF Volvo Bundesliga Arendal Påske Asker Hattfjelldal Kristiansund Råde NHL Nybro Surnadal Hole Kvæfjord Stryn Årdal Motorsport Tjeldsund Vennesla Froland Klima Tour of Norway Liverpool Bærum Jobb Svalöv Evenes E-sport Os Viking FK Hamarøy Modalen Ishockey Vellinge Søgne Leirfjord Nesna Trøgstad Tromsø Fjaler Ås Emmaboda Flakstad Røyken Skjervøy Lenvik Aure Sandefjord Alpint Mjölby Boksing Hockey Øvre Eiker Voss Skisport Rømskog Gran Værøy Eid Foto Kvinner Polen Flekkefjord Syria Dovre
AD

AD

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL