Teknik
Klarna rensar i chefsleden: ”Gullar inte med personalen”
Dussintals chefer är på väg att lämna när fintechjätten Klarna ska bli mer agil. ”Man gullar inte med personalen”, säger en av Di Digitals källor.
20:01 Dagens industri
Klarna missar målen i USA – bolagsvärdet står still
Klarnas intåg i USA fick bolagets värdering att rusa. Men fintechjätten har missat målen på amerikanska marknaden med råge, kan Di Digital avslöja. Värderingen är oförändrad sedan 2015.
17:58 Dagens industri
Bitcoin rusar igen — upp över 80 procent
Efter stora ras i början av året har bitcoin studsat tillbaka de senaste veckorna. Den största kryptovalutan har närapå fördubblats i värde sedan den 6 februari.
söndag 10:03 Dagens industri
Lifesums hälsoapp når 25 miljoner användare
Hälsoappen Lifesum har nått en ny milstolpe med 25 miljoner registrerade användare. Nu släpper bolaget en smart fototjänst som ska göra det lättare att kontrollera matintaget.
söndag 09:27 Dagens industri
Valpåverkan via sociala medier ödesfråga för Facebook
Valpåverkan via sociala medier är ett växande problem. I och med veckans åtal av 13 ryska medborgare som ska ha använt bland annat Facebook som verktyg för just detta hettar det till ordentligt för nätverket.
lördag 09:40 Dagens industri
Höjdarnas nätverk göder den svenska techsuccén
”Mojang-tvillingarna”, Avito-grundarna och gänget kring H&M-bossen Karl-Johan Persson. Di Digital listar sex doldis-nätverk som investerar i svenska techbolag.
lördag 09:11 Dagens industri
Här är yrkena där robotarna ta över
Få svenskar behöver oroa sig för att bli utkonkurrerade av robotar på arbetsmarknaden. Men det fins ändå en rad yrkesgrupper som hotas av artificiell intelligens, maskininlärning och robotteknik, enligt en rapport från Handelshögskolan.
fredag 16:16 Dagens industri
Qualcomm avvisar Broadcoms bud på 960 miljarder – igen
Den amerikanska chipptillverkaren Qualcomm avvisar återigen Broadcoms senaste bud som värderar bolaget till 121 miljarder dollar, motsvarande 963 miljarder kronor. 
fredag 15:24 Dagens industri
Konkurs hotar drönarbolaget Cybaero efter akut likviditetsbrist
Drönarbolaget Cybaero har tomt i kassan och en konkurs kan "inte uteslutas" enligt ett pressmeddelande från bolaget.
fredag 15:22 Dagens industri
Programtips: DoPDF 9.0.225
Ett enkelt gratisverktyg som låter dig skapa ett pdf-dokument från i princip valfri applikation. Det har stöd för konvertering till pdf-format från över 400 olika andra format.
fredag 15:08 Datormagazin
Så många miljoner drog spelbolagen in
Det har varit en rapportintensiv vecka för den svenska spelsektorn som bjöd på ett blandat sifferfacit. Kvartalssiffrorna hamnade dock i skymundan av ett tronskifte på Paradox och THQ Nordics miljardaffär. 
fredag 14:07 Dagens industri
Mobildata minskar i pris
Post- och telestyrelsens rapport ”Prisutvecklingen på mobiltelefoni och bredband 2017” visar att svenska mobilabonnemang med stora datamängder minskar i pris. Däremot ökar både priset på fast bredband och kostnaden för att ansluta en villa till fiber.
fredag 12:23 Datormagazin
Peter Thiel lämnar Silicon Valley
Miljardären och techveteranen Peter Thiel är frustrerad över vad han beskriver som techbranschens intolerans mot konservatism och lämnar nu Silicon Valley för Los Angeles. Dessutom överväger han att lämna Facebooks styrelse. Det uppger källor för The Wall Street...
fredag 12:10 Dagens industri
Techprofiler om Di-uppropet: ”Bra att fler fattar att utvisningarna är en ödesfråga”
En rad tunga näringslivsprofiler kräver ett omedelbart stopp för så kallade kompetensutvisningar i dagens upplaga av Dagens Industri. Inte en dag för tidigt, menar de företrädare för Sveriges techsektor som drivit frågan i flera år. 
fredag 11:57 Dagens industri
Programtips: Nxfilter v4.2.1
Ett webbfilter för ditt nätverk. Kan du hantera ett nätverk borde du också kunna implementera denna lösning. Belöningen blir ett webbfilter som låter dig styra vilka sidor som får besökas.
fredag 11:08 Datormagazin
G5 Entertainment höjer utdelningen – men aktien rasar
Spelbolaget G5 Entertainments intäkter under det fjärde kvartalet 2017 var i linje med de preliminära siffror som presenterades i början av januari. Styrelsen föreslår att utdelningen höjs till 2,5 kronor per aktie. Aktien rasar drygt 10 procent i fredagens inledande handeln. 
fredag 08:28 Dagens industri
Zound ska bygga röststyrd högtalare – förhandlar med Amazon och Google
Börskandidaten Zound Industries förhandlar med Amazon och Google om att bygga en röststyrd högtalare med AI-funktion. Det uppger bolagets ordförande Tommy Jacobson i en poddintervju med Di Digital.
fredag 08:26 Dagens industri
Postnords avgift för Kinapaket: 75 kronor
Postnord tror sig ha löst problemet med e-handel från Kina. Från och med 1 mars måste mottagare betala en administrationsavgift på minst 75 kronor.
fredag 08:11 Dagens industri
Apoteket satsar på e-handel med hemleverans inom två timmar
Pär Svärdsons Apotea har visat vägen. Nu satsar statliga Apoteket på e-handel med hemleverans inom två timmar, dygnet runt.
fredag 07:37 Dagens industri
Programtips: Wise Program Uninstaller 2.15.114
En del liknande program kan handskas med komplexa avinstallationer, medan detta program mer bör ses som ett alternativ till verktyget i Kontrollpanelen. Samtidigt lämnade det inga rester när vi provade.
fredag 06:49 Datormagazin
Programtips: Tixati 2.56
En nedladdningsklient för Bittorrent-protokollet, finns till både Linuxsystem och Windows. Förutom nämnda länkar kan programmet även hantera magnetlänkar, som har blivit allt vanligare.
torsdag 15:39 Datormagazin
Annons: Att gripa cyberbrottslingar – så arbetar polis och skadeprogramsexperter
Cyberbrottslingar bakom lås och bom: polis och skadeprogramsexperter slår sina kloka huvuden ihop i jakten på nutidens digitala brottslingar.
torsdag 15:37 Datormagazin
Spotify häver aktieägaravtalet – börsen är nära
Spotifys delägare uppmanas att avsäga sig sin företrädesrätt vid aktieförsäljnignar. Musiktjänsten tar därmed ytterligare ett steg mot börsen.
torsdag 14:42 Dagens industri
Stockholms Handelskammare: ”80 procent av it-företagen har brist på arbetskraft”
Stockholms techscen vittnar om en stor brist på arbetskraft. Hela 80 procent av bolagen rapporterar att de inte hittar rätt personal, enligt Stockholms Handelskammare.
torsdag 14:00 Dagens industri
EU: Techjättarnas användarvillkor brister
Facebooks, Googles och Twitters användarvillkor är inte i linje med EU:s lagar. Det uppger justitiekommissionären Vera Jourova till Reuters.
torsdag 13:19 Dagens industri
Efter 20 år – nu är Amazon större än Microsoft
Efter drygt två decennier som noterat bolag passerade e-handelsjätten Amazons börsvärde på onsdagen mjukvarubolaget Microsofts. Nu är Jeff Bezos dessutom 30 miljarder dollar rikare än Bill Gates.
torsdag 11:52 Dagens industri
Programtips: Error Lookup 2.3.1
Ett verktyg som översätter felkoder till textbeskrivningar. För det mesta kan du nå samma resultat med en webbsökning men programmet är smidigt och fungerar även utan internetanslutning.
torsdag 11:23 Datormagazin
Wall Street-profilen om bitcoin: ”Ett skadligt gift”
Finansproffset Charlie Munger är den senaste i raden att gå ut och kritisera kryptovalutan Bitcoin. ”Det är vidrigt att folk dras till något som detta”, säger han i en intervju med Financial Times.
torsdag 10:38 Dagens industri
Digitaliseringen slår mot handelns lönsamhet
Sveriges handlare såg ljusare på framtiden i februari. Men branschens digitala transformation slår mot lönsamheten. 
torsdag 10:00 Dagens industri
Uppgifter: Facebook släpper smarta högtalare
Facebook uppges släppa två smarta högtalare i sommar, enligt Digitimes som hänvisar till källor med insyn.
torsdag 09:45 Dagens industri
Ransomware drabbar hälften av företagen
Enligt en undersökning utförd av IT-säkerhetsföretaget Sophos, som bygger på information från 2 700 IT-ansvariga vid medelstora företag i tio länder, drabbades mer än hälften av dessa av gisslanprogram under 2017.
torsdag 09:00 Datormagazin
Starbreeze gör sin största förlust hittills på börsen
Spelbolaget Starbreeze rapporterar sin största förlust på länge, 63 miljoner kronor efter skatt. Enligt vd:n kan bolaget visa svagt ett svagt resultat fram till att spelet Overkill's The Walking Dead släpps. Aktien föll 1 procent i den tidiga handeln. 
torsdag 08:23 Dagens industri
”Bilar är för Uber vad böcker är för Amazon”
Bilar är bara ett första steg när det gäller Ubers framtid, uppgav vd:n Dara Khosrowshahi på en konferens i San Francisco. Enligt honom kan Uber gå med vinst redan nu.
torsdag 07:45 Dagens industri
Resurser på webben: Bli en väderguru
Windy är en enkel vädertjänst, som ändå är kraftfull med många funktioner. Den finns både som webbplats och som app till både Android och IOS. NEMS används som vädermodell för Europa.
torsdag 06:54 Datormagazin
Programtips: Balabolka 2.11.0.643
Balabolka läser upp text från olika typer av dokument, ett antal format stöds. Du öppnar helt enkelt en fil och anger att den ska läsas, men fler möjligheter finns bland inställningarna.
torsdag 06:28 Datormagazin
Podd: Uppköpsvåg bland börsens spelbolag
THQ Nordic är den senaste i raden av svenska spelbolag på börsen som köper onoterade konkurrenter i utlandet. Digitalpodden benar ut trenden. Vidare analyserar Mimi och Jonas varför endast 1 procent av riskkapitalet går till kvinnligt grundade bolag.
onsdag 18:34 Dagens industri
Kritik mot Nordeas bitcoinförbud: ”Mycket våldsamt ingrepp i privatlivet”
Nordeas förbud för personalen att som privatpersoner handla med kryptovalutor har stött på motstånd i Danmark och blivit ett ärende i arbetsdomstolen.
onsdag 16:14 Dagens industri
Urb-it utser ny vd – produktchefen tar över
Urb-its produktchef Kevin Kviblad blir ny vd för bolaget. Därmed lämnar ordföranden Lage Jonason den roll han tog i samband med att bolaget sjösatte ett sparprogram.
onsdag 15:51 Dagens industri
Programtips: Windows Repair 4.0.12
Windows Repair tillhandahåller åtkomst till 15 kraftfulla alternativ för att fixa problem med operativsystemet. Se bara till att vara försiktig, använd inte fix som inte passar ditt system.
onsdag 15:16 Datormagazin
Samsung öppnar flaggskeppsbutik i Stockholm
Redan till våren öppnar mobiljätten Samsung en ny flaggskeppsbutik på Kungsgatan i centrala Stockholm och hinner därmed före Apples omskrivna bygge i Kungsträdgården. Det rapporterar Fastighetsvärlden. 
onsdag 13:42 Dagens industri
Så bra är AMD Ryzen med Radeon RX Vega 11 & 8 grafik
Vi har testat Ryzen 5 2400G och Ryzen 3 2200G från AMD. Här är våra första intryck av de senaste Ryzen-modellerna med integrerad Vega grafik.
onsdag 13:22 Datormagazin
Experten om THQ-affären: ”Ett billigt förvärv”
En stark rapport och ett storförvärv fungerade som raketbränsle åt spelbolaget THQ Nordics aktie. Strax innan klockan slog lunch var aktien upp 26 procent. 
onsdag 12:05 Dagens industri
Programtips: Avira Free Antivirus 2018 v15.0.34.17
Skydda din dator mot virus och annat otyg med detta gratisprogram, som har hängt med ett bra tag. Det är ett grundläggande men kapabelt antivirusprogram utan mängder med extrafunktioner.
onsdag 11:46 Datormagazin
Lägre förlust för Uber under fjärde kvartalet
Taxitjänsten Uber redovisade en förlust på 1,1 miljarder dollar, motsvarande 8,8 miljarder kronor, under det fjärde kvartalet 2017. En minskning på 26 procent jämfört med föregående kvartal.
onsdag 10:51 Dagens industri
Twitter fortfarande för krångligt att använda enligt vd
Twitter är fortfarande alltför krångligt för användare och annonsörer. Det uppgav vd Jack Dorsey under en teknikkonferens i San Francisco, enligt CNBC.
onsdag 09:32 Dagens industri
THQ Nordic dubblar omsättningen
Spelbolaget THQ Nordic omsättning växte med 100 procent under det fjärde kvartalet jämfört med samma kvartal i fjol. En stor del av ökningen är enligt bolaget hänförligt till spel som lanserades under perioden. 
onsdag 08:25 Dagens industri
THQ köper tyskt bolag för 1,2 miljarder – aktien rusar 20 procent
Spelbolaget THQ Nordic köper tyska Koch Media. Köpeskillingen uppgår till 121 miljoner euro, motsvarande 1,2 miljarder kronor.
onsdag 07:31 Dagens industri
Programtips: Pdfcreator 3.1.1
Ett program som låter dig skapa pdf-filer från dokument via en utskriftsdialog. Du väljer helt enkelt att skriva ut valfritt dokument till PDFCreator-skrivaren. Snabbt och enkelt.
onsdag 07:04 Datormagazin
Mojang-miljardärerna in i ny investerargrupp – satsar på casinobolag
Mojang-miljardärerna Jakob Porsér och Carl Manneh ska investera i nätcasinon och e-sport via konstellationen A Group of Friends. Även Markus ”Notch” Persson är med på ett hörn. Första investeringen är på 85 miljoner kronor i spelsajten Casumo.
tisdag 21:00 Dagens industri
Förskolans Teknikcentrum läggs ner
Teknikcentrum, en del av Stensbergs förskola, föreslås läggas ner och ersättas med en utvecklingslärare samt mentorer i förskolan.
tisdag 20:26 Barometern
Wellstreet och Polarn o Pyret-ägaren startar startupinkubator ihop
Den svenska modekoncernen RNB, med Polarn o Pyret i portföljen, startar ett samägt bolag med riskkapitalbolaget Wellstreet. Det nya bolaget Retailers lab blir Sveriges första startupinkubator med fokus att förändra framtidens detaljhandel.
tisdag 17:57 Dagens industri
Förskolans Teknikcentrum läggs ner
Teknikcentrum, en del av Stensbergs förskola, föreslås läggas ner och ersättas med en utvecklingslärare samt mentorer i förskolan.
tisdag 16:53 Barometern
Spelkvinnor i upprop mot sexism skriver under #vispelarintemed
Kvinnorna i spelbranschen har fått nog av hat och trakasserier. Nu har de gått ut med uppropet #vispelarintemed. Initativtagaren Paula Fenjima Marique vill att människor ska se vilken mobbning som sker. 
tisdag 16:20 Dagens industri
Programtips: Mcafee Avert Stinger 12.1.0.2660
Detta är ingen ersättare för ett fullständigt antiviruspaket, men det är ändå ett användbart tillbehör till din verktygslåda med säkerhetsapplikationer. Lämpligen använder du programmet för att få en andra åsikt.
tisdag 15:30 Datormagazin
Barnmobilen Tinitell går i konkurs – hoppas återuppstå med ny produkt
Efter en rad sälj- och produktproblem har Tinitells investerare tröttnat på förlusterna. Nu ansöker bolaget om konkurs – med målet att återuppstå med en uppdaterad version av sin armbandsmobil.
tisdag 15:00 Dagens industri
Blue Aprons förlust mindre än befarad – aktien stiger
Matkassebolaget Blue Apron redovisade en mindre förlust än befarat och aktien stiger i den amerikanska förhandeln. Sedan noteringen i fjol är aktien dock fortfarande ned drygt 60 procent. 
tisdag 14:41 Dagens industri
Då öppnar Starbreeze sitt VR-center i Dubai
Starbreeze VR-center i Dubai ska öppnas under det första halvåret 2018. Det uppger fastighetsbolaget man jobbar med. 
tisdag 12:23 Dagens industri
Här är teknikprylarna vi vill ha just nu – under 2000 kronor
Sugen på lite ny teknik till hemmet? Vi har spanat in elva produkter som alla kostar under 2000 kronor.
tisdag 11:50 Nyheter24
Libre Office i ny version
Det fria Office-paketet Libre Office från Document Foundation har lanserats i den nya version 6.0, men drabbades av säkerhetsproblem efter lanseringen och en rättad version finns nu att ladda ned.
tisdag 10:13 Datormagazin
Bitcoinbrytning på Island drar snart mer energi än landets hushåll
Antalet datacenter som bryter kryptovalutor har ökat dramatiskt på Island. I år kan den energitörstiga sektorns elkonsumtion gå om landets hushåll. 
tisdag 10:09 Dagens industri
Paradox planerar att släppa mobilspel under 2018
Spelutvecklaren Paradox redovisade ett resultat efter skatt på 69 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2017. Av rapporten framgår det även att bolaget planerar att släppa ett mobilspel under 2018. 
tisdag 08:44 Dagens industri
Tronskifte på speljätten Paradox
Paradox storägare Fredrik Wester lämnar vd-rollen och blir arbetande styrelseordförande på den börsnoterade speljätten. Ny vd blir Ebba Ljungerud, i dag kommersiell chef på Unibet och ledamot i Paradox styrelse.
tisdag 08:00 Dagens industri
Youtube Red till uppemot 100 nya länder
Youtubes abonnemangstjänst Red ska rullas ut i flera nya länder. 
tisdag 07:38 Dagens industri
Programtips: The Bat 8.2
Hantera din e-post med denna kraftfulla och säkra e-postklient. Den har fler säkerhetsfunktioner och tidsbesparande funktioner än många andra. Notera att det är en utvärderingsversion.
tisdag 07:30 Datormagazin
Test: Sony Xperia XZ1
Sony har alltid legat långt fram när det gäller kameralösningarna i sina mobiltelefoner. Nu tar de steget in i 3D-världen med sin nya Xperia XZ1. Har vi därmed sett starten på en ny era?
tisdag 06:47 Datormagazin
Trendbrott: E-handeln slår mot framtida köpcentrum
Sedan millennieskiftet har mängden planerad ny köpcentrumyta i Sverige bara ökat. Den trenden är nu bruten och boven i dramat stavas e-handel och en mättad marknad. ”Sedan ett år tillbaka ser vi att projektportföljen minskar”, säger Tobias Rönnberg,...
måndag 16:43 Dagens industri
Krånglande larm på boende har väckt oro
Sedan flera månader tillbaka ska larmen på korttidsboendet Syrenen i Mönsterås ha krånglat.
måndag 16:35 Barometern
Programtips: AIMP 4.50.2058
En fullmatad ljudspelare med många intressanta funktioner att utforska. Du får stöd för många ljudformat, möjlighet att påverka ljudströmmen på allehanda sätt och stöd för tillägg.
måndag 15:08 Datormagazin
Sophia Bendz om hur riskkapitalet fördelas: ”Deprimerande – måste ändras”
Entreprenörer och investerare reagerar starkt på Di Digitals granskning av hur riskkapitalet fördelar sig mellan könen. ”Det här gapet är för stort”‚ säger drönarbolaget Globhes grundare Helena Samsioe.
måndag 14:58 Dagens industri
Trendbrott när Facebook förlorar miljoner unga användare
Facebook tappar mark bland unga användare, enligt Emarketer.
måndag 13:42 Dagens industri
Programtips: Bwmeter 7.3.4
Ett ganska fullmatat program för att övervaka och hantera nätverkstrafik, dock kostar det en slant. Du kan testa utvärderingsversionen, för att se om programmet är något för dig.
måndag 11:55 Datormagazin
Programtips: Microsoft Safety Scanner 1.261.297.0
Ett gratisverktyg för att kontrollera om datorn är infekterad. Det används lämpligen för att få en andra åsikt, till exempel om ditt antivirusprogram säger att allt är frid och fröjd.
måndag 11:41 Datormagazin
Nyheter i Spring Creators Update
En hel del nytt om Microsofts kommande Redstone 4-version av Windows 10 (även kallad Windows 10 Spring Creators Update) har avslöjats i Windows Insider Build 17093, som nyligen släppts.
måndag 11:26 Datormagazin
Programtips: SSD Fresh 2018.7.3
Programmet låter dig optimera användningen av din SSD-enhet eller hårddisk. Det handlar om att kunna optimera en lång rad inställningar, de flesta i syfte att reducera bakgrundsaktivitet.
måndag 11:21 Datormagazin
Ny vändning i jätteaffären – parterna ska träffas på onsdag
Chipptillverkarna Qualcomm och Broadcom planerar att träffas på onsdag för att diskutera det senaste budet på 121 miljarder dollar, motsvarande 960 miljarder kronor. Det rapporterar Reuters med hänvisning till källor.
måndag 10:40 Dagens industri
AD

AD

AD

BOKMÄRKEN

FAVORITER

Hordaland Bergen Utenriks IT Telemark Innenriks Hedmark Troms Odda Vestfold Næringsliv Kjendis Akershus Kultur Sarpsborg 08 Sport Buskerud Oppland Nordland Båt
flera?
Trøndelag Østfold Aust Agder Fotboll Rogaland Møre og Romsdal Mat Vest Agder Finnmark Sogn og Fjordane Kvinnherad Jul Get-ligaen Oslo Mobil Forsvar Økonomi Fiske Bolig Blekinge Ringsaker Kalmar Landbruk Skåne Sport Inrikes Russland Fotball Osterøy Hammerfest Trav Haugesund Bodø Vær Reise Motor Oskarshamn Bærum Drammen Helsingborg Östra Göinge Politikk Øvre Eiker Vestby Radøy Kristiansand Kongsvinger Risør Elverum Kryptovaluta Forskning Kultur Näringsliv Karmøy Sigdal Porsgrunn Odds BK Lindås Tinn Indonesia Tromsø Kristianstad Musikk Hadsel Førde Tingvoll Bamble Narvik OL Kragerø Kristiansund Landskrona Trondheim Fauske Helse Moss Stockholm Suldal Nedre Eiker Tesla Trysil Svalbard Sykkel Gjøvik Salangen Kunst Film Eliteserien Meland Klippan Sørfold Stavanger Sarpsborg Game of Thrones Sandefjord Lesja Kommunesammenslåing Forskning Hemne Løten Kongelig Rosenborg BK Hamar Sandnes Barn Tolga Malmö Horten Askøy Evje og Hornnes Ås Nannestad Vestvågøy Eidsberg Vefsn Råde Jobb Nord-Korea Håndball Skien Vestre Slidre Orkdal FK Haugesund Hockey Sortland Jakt Spill Tour de Ski Masfjorden Alta Mote Vaksdal Våler Klima Tønsberg Ørsta Snowboard Foto Bil Karlskrona Dyr Aurdal Universet Lødingen Re Kongsberg Askim Mandal Hälsa Friidrett Bil NHL Tvedestrand Notodden Drangedal Nybro Alpint Harstad Larvik Stavanger Oilers Øygarden Lenvik Litteratur Asker Nore og Uvdal Langrenn Tour de France Gjerstad Målselv Skisport Finnøy Klepp Volda Sund Grue Fedje Lillesand E-sport Røros Ullensvang Tynset Google Steigen Sande Rana Hässleholm Tour of Norway Selbu Aurskog-Høland Fredrikstad Fet Norway Cup Stryn Tromsø IL Halloween Modum Ski VM Kina Eiker Vitenskap Vinje Jølster Hurum SK Brann Åsnes Eid Skøyter Nesseby Frogn Brexit Teknik Tomelilla Farsund Dovre Meløy Hörby Stord Frankrike Brønnøy Vålerenga Seljord Strand Utsira Åmot Andøy Mat Svelvik Porsanger Kvænangen World Series of Poker Voss Sør-Varanger Evenes Bjørnefjorden Årdal Mörbylånga Lomma Lindesnes Emmaboda Resor Fitjar La liga Mönsterås Vietnam Herøy Flora Telenorligaen Tydal Filippinene Nesset Bromölla Åmli Båstad Rendalen Sande Romfart Nesodden Lund Bremanger Eslöv Lier Modalen Frosta Sverige Båt Fjell Lyngdal Menn Skiskyting Syria Os Ishockey Film Skjervøy Nissedal OBOS-ligaen Jevnaker Rauma Viking FK Skurup Kvinner Skedsmo Motorsport Eurovision Alstahaug Svalöv Tana Hvaler Sjakk Leirfjord Svømming Ålesund Øksnes Arendal Ulstein Måsøy Røyken Staffanstorp Musik Eidfjord Poker Halsa
AD

AD

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL